De meest complete oplossing

voor professioneel tevredenheidsonderzoek

VRAAG DEMO AAN

Over Tevreden.nl & Partners

Wij werken samen met toonaangevende organisaties in de branche. Zij maken effectmeter.tevreden.nl mede mogelijk en ondersteunen ons met raad en daad.

Tevreden.nl

Tevreden.nl is het grootste volledig in klanttevredenheid gespecialiseerde onderzoeksbureau van Nederland.

Enthousiaste klanten en trotse medewerkers zijn doorslaggevend in het succes van organisaties.

Tevreden geeft met gericht onderzoek inzicht in klantervaringen en werkbeleving met als resultaat beter presterende organisaties met een optimaal klantgerichte dienstverlening.

Steeds meer organisaties gebruiken onze onderzoeksoplossingen enerzijds voor het verbeteren van interne processen en anderzijds voor externe transparantie als marketinginstrument, verantwoording richting stakeholders of om hun maatschappelijke reputatie te verbeteren.

Voor meer informatie bezoek:

TEVReDEN.NL

Sociaal Werk Nederland

Sociaal Werk Nederland behartigt de belangen van de branche door lobby en profilering en voert CAO-onderhandelingen voor de CAO’s Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Ook stimuleert en ondersteunt Sociaal Werk Nederland ondernemerschap in de branche, ondersteunt ze de werkgeversfunctie van de leden, signaleert ze tendensen en volgt het nieuws op de voet. Bovendien initieert Sociaal Werk Nederland projecten en onderzoeken.

Voor meer informatie bezoek:

Sociaal Werk Nederland

Onze Partners